Harmless eco natural rubber polyurethane yoga mat, full color printed polyurethane yoga mat

FOB Reference Price:Get Latest Price
$8.99 - $15.99 / Piece | 1 Piece/Pieces (Min. Order)
Customization:
Customized logo (Min. Order: 1 Pieces)
Customized packaging (Min. Order: 100 Pieces)

More

Graphic customization (Min. Order: 1 Pieces) Less
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Zhejiang, China
Brand Name:
OEM
Model Number:
eco natural rubber yoga mat
Type:
Yoga & Pilate
Item:
eco natural rubber yoga mat
eco yoga mat material:
tree rubber + pu
eco yoga mat printing:
Custom design
HS code:
4016109000
brand:
OEM,ODM
certificate:
SGS,Rohs,ISO9001
size:
1850*680*5mm/4mm,or custom size
packing:
opp bag,strap,yoga bag,custom package
Delivery time:
10-15days
Supply Ability
Supply Ability:
20000 Piece/Pieces per Week
Packaging & Delivery
Packaging Details
Normal package: roll up with opp bag,12pcs/CTN
Custom package: available,such as yoga strap,yoga bag,customized.
Port
Ningbo/Shanghai
Video Description

Product Introduction:

 

Eco-friendly natural rubber yoga mat 

 

 

Item No:

eco yoga mat

packing:

12pcs/ctn,or customized

Material:

tree rubber+fabric surface

Ctn.size

42*32*64cm

Size:

1850*680*5mm,or customized

N.W

 24KG

thickness:

2mm,3mm,4mm

G.W

 25KG

Printing

CMYK full color

Approvals

 SGS RoHs ISO9001

FOB Port

Ningbo, Shanghai,Yantian

 

Delivery time

 10-20days,depends on quantity

Payment Terms

 

 50%deposit,50% before delivery,T/T,Paypal

Shipping

 by sea/by air/by courier

 

 

What is custom printed yoga mat???

 

 

 

polyurethane yoga mat (9).jpg

 

 

polyurethane yoga mat (12).jpg 

 

Advantages:

1.Full color custom printing yoga mat,other yoga mat can print a few color only.

2.fabric surface: sweat absorb,washable materials,color fadeless.

3.Eco-friendly materials: Natural rubber from tree with ROHS,SGS,ISO 9001 standard.

4.High quality,can be used for a few years.

5.Size: Normal size: 173*61cm,183*61cm,188*65cm.

   Custom size: biggest width: 1.38meter,length no limited.

6.Thickness: 1.5mm,3mm,4mm

7.Package: customized.

 

 

Photos of eco natural rubber yoga mat:

 

Custom printed eco-friendly natural rubber yoga mat:

 

 

polyurethane yoga mat (1).jpg

polyurethane yoga mat (12).jpg

 

polyurethane yoga mat (15).jpg

 

 

polyurethane yoga mat (3).jpg

 

 

polyurethane yoga mat (4).jpg

 

 

 Free designs we can provide:

 

full color printing_.jpg

 

 

 

Packing:

 

 f.jpg

 g.jpg

 h.jpg

 

Factory Tour

 

 a.jpgb.jpg

 

1. Our factory have been found for 10 years, is a professional manufacturer of mat and rich experience and technology.

2. Our employees have long experience in foreign trade.

3. Complete Hardware facilities.

4. Diversification of product range.

5.we are OEM,price is cheap.

6. Good quality and have Environmental test report : SGS,RoHS,EN-71 .

7. We Can produce product to the customer needs.

8 Export market:Spain ,UK ,Frane , US ,Japan , North American


 

The Social Audit Report

 

 

 
question:1 .Can you do design for us?
answer:
We have a professional designer team to help our customer do design work.  
question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?
answer:
We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to 
contact us.  
question:3.What the regular MOQ for your product?
answer:
MOQ:120pcs/Design.If you have many designs,we can have small MOQ.
question:4.What\'s your payment term?
answer:
We are regular doing 50% deposit and 50% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can 
do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  
question:5.How does your quality control?
answer:
We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we 
can do inspection service for you.  
question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us?
answer:
We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best 
shipping price, and have excellent service.  
question:7. How can we get the market information about the popular product?
answer:
You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?
answer:
We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the
 mold cost to you.  
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?
answer:
We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. 
Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  
question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me?
answer:
You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.