2017 Non Slip Double Colors An-Tear layers washable Yoga Mat for sale Travel Yoga Mat

FOB Reference Price:Get Latest Price
$8.00 - $20.00 / Piece | 200 Piece/Pieces Travel Yoga Mat (Min. Order)
Shipping:
Support Sea freight
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Zhejiang, China
Brand Name:
Nicegoods
Model Number:
Travel Yoga Towel
Type:
Yoga & Pilate, Yoga&Pilate
Size:
1730*610mm, custom size
Thickness:
1-5mm
Materials:
Natural Rubber+Suede Printed
Certificate:
ROHS,CE,SGS,
packing:
yoga bag,color card,custom packing.
Features:
anti slip,washable,fadeless,stable shape
Samples:
offer
Product name:
Travel Yoga Mat
Usage:
Yoga&Pilate
Supply Ability
Supply Ability:
10000 Piece/Pieces per Month Travel Yoga Mat
Packaging & Delivery
Packaging Details
Travel Yoga Mat
opp bag/pcs,12pcs/CTN.
According to your requirement
Port
Ningbo, Shanghai
Lead Time :
7-15days (vary according to the quantity and type )

2017 Non Slip Double Colors An-Tear layers washable Yoga Mat for sale Travel Yoga Mat

Cheap high quality,Washable,custom printed,eco-friendly ,SGS Passed,Managed by ISO9001.

White,black,blue,yellow……,any color you like is OK. Logo can be printed anyway you want.  

Also,you can print your own design pictures,OEM service is available here.natural rubber bottom of high quality, microfiber surface with soft velvet touch 

Product type: Travel Yoga Mat
Material:Natural rubber back+suede surface
Size:1730*610mm, custom size
Bottom:Anti-slip bottom
Feature:Eco-friendly, washable, other
Thickness1-5mm
OEM:Available
Payment term:T/T  30% deposit when confirm the order, 70% balance before shipment
Standard:SGS, Rohs, ISO9001
Shipping:By sea, by air, by express
Packing:PE bag/pc, Paper wrap, strap, inner carton for choice or customized

 

Features

  Travel Yoga Towel

1.Full color custom printing yoga mat,other yoga mat can print simple color only.

2.Absorbent top layer bonded to a natural tree rubber base gives you the sweaty grip of a towel and the cushion of a yoga mat.

3.Eco-friendly materials: Natural rubber from tree with ROHS,SGS,ISO 9001 standard.

4.High quality and durable,can be used for a few years.

5. No towel bunching or moving around during your class. Instantly improve your practice

6. Extra cushion, stability, and responsive grip to reduce injuries

7. No more slipping when wet. The mat grips better the more you sweat!

8. Good for both regular and hot yoga

     

 

Travel Yoga Mat

question:1 .Can you do design for us?

 answer:We have a professional designer team to help our customer do design work.  

 

question:2.If we have our own supplier which don\'t have export service, can you do agent for us?

answer:We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us.  

 

question:3.What the regular MOQ for your product?

answer:Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.  

 

question:4.What\'s your payment term?

answer:We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  

 

question:5.How does your quality control?

answer:We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.  

 

question:6. If we dont have any shipping forwarder in China, could you do this for us?

answer:We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.  

 

question:7. How can we get the market information about the popular product?

answer:You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  

 

question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?

answer:We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.  

 

question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?

answer:We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  

 

question:10. I cans speak Chinese or English, can you find one translator for me?

answer:You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.